Makina me qera ne Shqipëria

Kërkoni makinë me qira në Shqipëri

Location
Pick-Up
Return
Pick-Up
LocalRent Sixt Hertz Alamo
Avis Budget Enterprise Europcar
Filters
Back
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€13 per day
2019
Viti: 2007
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€14 per day
2019
Viti: 2008
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€15 per day
2019
Viti: 2011
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€17 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Viti: 2005
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€18 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€20 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€21 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€22 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€25 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€30 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€32 per day
2019
Viti: 2009
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€40 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€60 per day
2019
Viti: 2010
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€90 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€92 per day
2019
Kjo ofertë përfshin:
Anulim falas
Nuk ka tarifa për kartën e kreditit
Sigurimi
Taksat
€95 per day

Vlerësimi i kompanive me qira në Shqipëri

Më poshtë është vlerësimi i kompanive të makinave me qira që ofrojnë shërbimet e tyre të marrjes me qira të makinave në Shqipëri. Renditja bazohet në komentet e turistëve dhe çmimet më të ulëta.

Pse të marrësh me qira një makinë në Shqipëri?

Makina me qera ne Shqipëria

Kur imagjinoni pushimet tuaja ideale buzë detit, me siguri ëndërroni për një vend të vogël në bregdetin e Adriatikut. Peizazhet shkëmbore, uji blu, ajri i pastër dhe kuzhina e shijshme kombëtare janë vetëm një pjesë e vogël e avantazheve të udhëtimit në Shqipëri.

Çdo cep i kësaj zone të vogël të këtij vendi mund të duket si një vend krejtësisht i ndryshëm. Prandaj, ju rekomandojmë merrni me qira një makinë në Shqipëri për të parë të gjithë diversitetin me sytë tuaj. Një aventurë në Gadishullin Ballkanik do të jetë kujtimi juaj i dashur i pushimeve tuaja verore.

Çfarë makinash mund të merren me qira në Shqipëri?

Sa më shumë automjete të ngasim, aq më shumë kuptojmë se çfarë na përshtatet. Por në Shqipëri mund të provoni çdo gjë, sepse çmimet e lira (më shumë detaje në seksionin "Qmimi me qera ne Shqiperi") dhe një përzgjedhje e madhe modelesh jua rrisin mundësitë. Gjermane, japoneze, amerikane ose koreane - këtu do të gjeni çdo markë që dëshironi.

Por zgjedhja kryesore nuk është modeli, marka apo ngjyra. Gjëja kryesore është lloji i trupit:

 1. Hatchback ose coupe. Klasa ekonomike do t'ju pengojë të shpenzoni para shtesë në kartën tuaj të kreditit.
 2. Sedan. Vlera më e mirë për para.
 3. Convertible ose SUV. Rritja e hapësirës së brendshme, apo maja e konvertueshme? Zgjidhni cilindo sepse ofrohet me qira afatshkurtër të makinave.
 4. Minivan. Një automjet universal për një familje të madhe.

Qmimi me qera ne Shqiperi

Kur vizitoni vendpushimet lokale, shpesh do të dëgjoni se ky vend është i ngjashëm me Greqinë, por më i lirë. Është e vështirë të mos pajtohesh, sepse restorantet, hotelet dhe marrja me qira e një makine në Shqipëri janë thjesht më të lira se në shumicën e vendeve evropiane.

Politika e çmimeve për shërbimet e biznesit mund të krahasohet me Malin e Zi. 5 euro mengjes ne kafene 30 hotel dhe 20-25 mjet ekonomik. Greqia nuk mund të mburret me një akses të tillë.

Për të gjetur marrëveshjen më të mirë me qira të makinave në Shqipëri, mbani mend 3 rregulla të thjeshta:

 • Me ardhjen e sezonit turistik të pikut, shumat në çek rriten.
 • Marrja me qira afatgjatë e makinës jep një çmim më të ulët për 1 ditë vozitje.
 • Klasi ekonomik ose automjeti i mesëm është i mjaftueshëm që shumica e udhëtarëve t'i përshtaten çdo ideje.

Krahaso çmimin:

Klasa e makinave Çmimi i qirasë/ditë
Makina ekonomike 15-30 €
Makinat standarde 30-50 €
SUV 40-100 €
Të konvertueshme 50-150 €
Makina premium 100-200 €

Grafiku i kostos mesatare vjetore të marrjes me qira të makinës në Shqipëri

Grafiku tregon koston mesatare të marrjes me qira të makinës në Shqipëri në ditë. Ky çmim është llogaritur në bazë të një historie tre-vjeçare të rezervimeve për të gjitha klasat e makinave.

15 €
JAN
16 €
FEB
17 €
MAR
22 €
APR
30 €
MAY
42 €
JUN
59 €
JUL
65 €
AUG
47 €
SEP
23 €
OCT
19 €
NOV
16 €
DEC

Opsione të disponueshme për makina me qira në Shqipëri

Disa njerëz besojnë se çdo shtesë në një makinë me qira nuk është gjë tjetër veçse marketing, ndërsa të tjerët nuk mund të jetojnë pa to. Në listën e opsioneve të njohura në Shqipëri, ju mund të zgjidhni diçka për udhëtimin tuaj:

 • Navigimi dhe Multimedia
 • Sedilja për fëmijë
 • Paketa e sigurisë dhe sigurimi CDW
 • Shofer shtesë
 • Mundësia për të marrë me qira një makinë në aeroportin e Shqipërisë (opsion falas në disa agjenci)

Bazuar në çmimet aktuale të makinave me qira në Shqipëri, ju mund të merrni një grup opsionesh shtesë falas: kilometrazh të pakufizuar, pa depozitë, anulim falas, multimedia, pagesë me kartë ose me para në dorë, dhe më shumë.

Një listë e plotë e shtesave të disponueshme mund të shikohet nëpërmjet Rezervo paraprakisht tani.

Çfarë kompanish qiraje operojnë në Shqipëri?

Greenmotion, Tech, Travelus, Autounion, Enterprise, Europcar dhe Sarako janë marka të njohura që mund të gjenden në Tiranë. Në vende të tjera të këtij vendi, ka edhe më shumë, kompani vendore dhe ndërkombëtare. Por si të zgjidhni një agjenci për makinat më të mira me qira në Shqipëri?

Ne nuk rekomandojmë të mundoni veten me vështirësi kur zgjidhni një agjenci me qira, sepse ekziston një metodë e provuar - një markë ndërkombëtare. Duke zgjedhur një ofertë të përshtatshme nga një markë e madhe, do të përfitoni shumë më tepër:

 • Mbështetje 24/7
 • Mundësia e zëvendësimit të shpejtë në rast të problemeve teknike
 • Garancia e cilësisë së shërbimeve dhe sigurisë
 • Zbritje dhe promovime të rregullta
 • Nuk ka tarifa të fshehura ose shënime
 • Mungesa e ndonjë problemi me kthimin dhe marrjen e çelësave.

Makina me qira ne Shqiperi rishikime

Një përvojë e re në një vend të panjohur kërkon njohje fillestare, e cila mund të bëhet nëpërmjet internetit. Pasi lexova disa dhjetëra komente për pyetjen "rishqyrtimet me qira në Shqipëri" ne mundëm të gjenim shumë informacione interesante. Pra, cilat janë të mirat dhe të këqijat kryesore të marrjes me qira të makinave në Shqipëri?

Të mirat:

 • Çmime të lira
 • Shumë opsione të mira në qytetet e mëdha
 • Nuk ka asnjë alternativë të mirë për të udhëtuar
 • Sigurimi CDW nuk kërkon një kartë krediti
 • Marrja me qira afatgjatë e makinave nuk do të thyejë buxhetin tuaj
 • Ka kaq shumë vende të bukura këtu sa duhet të vozitësh shumë.

Kundër:

 • Gjetja e një makine me qira për 1 ditë mund të jetë problem
 • Duhet të jeni të kujdesshëm në rrugë sepse cilësia e sipërfaqeve nuk është gjithmonë e mirë
 • Puna përmes një kompanie lokale me qira rrezikon kontrolle më të larta ose tarifa të fshehura.

Çfarë dokumentesh nevojiten për të marrë me qira një makinë në Shqipëri?

Regjistrimi i shërbimeve të udhëtimit në Evropën Lindore është një detyrë e lehtë edhe për fillestarët. Makina me qira të lira në Shqipëri nuk kërkon ndonjë dokument apo leje të veçantë. Patenta e shoferit dhe pasaporta janë çelësi universal për të marrë çdo rrotë në treg.

Një Leje Ndërkombëtare e Shoferit mund të jetë e detyrueshme në disa kompani. Lexoni me kujdes termat dhe kushtet ose pyesni menaxherin. Rezervoni tani dhe përfitoni ofertën më të mirë për dhënien e makinave me qira në aeroportin e Shqipërisë.

Informacion Makina me qira ne Shqiperi/h2>

Vendndodhjet Shqipëri, Tiranë, Tirana International Airport (TIA), Durrës, Elbasan, Vlore, Shkoder, Pogradec, Fier-Cifci, Patos, Korce, Fier, Berat, Lushnje, Kavaje, Sarande, Ksamil
Llojet e makinave Makina kompakte, mini-makinë, Makinë ekonomike, Sedan, SUV, luksoze, minibus (minibus), makinë sportive, standarde, ekzotike, makinë elektrike, e konvertueshme, kryqëzim, skuter, biçikletë, motor, motoçikletë
Mënyrat e pagesës Paratë e gatshme, Kartat e kreditit, Kartat e Debitit, Visa, Mastercard
Kompanitë e makinave me qira Avis, Alamo, Budget, Hertz, Sixt, Enterprise, Keddy, Localrent, Rentalcars, Kayak, Europcar, Budget, National, Thrifty, Goldcar, AutoAlb Rent, Autounion, Carwiz, Rent Point Albania, Rentmotors, RentPlus, Wheego< /td>
Opsionet Qira pa depozitë (pa depozitë), Transmision automatik, Karrige për fëmijë, Sigurim, CDW, Anulim falas, Kilometrazh i pakufizuar, Shofer i dytë në kontratë, Karton jeshil (Tarifa ndërkufitare), Rezervim online, Transfertë, Garanci e ulët çmimi

Makinë me qira të lirë në aeroportin Shqipëri

Nëse jeni duke vizituar Shqipëri, mund të merrni me qira një makinë nga kompanitë ndërkombëtare të makinave me qira, zyrat e të cilave ndodhen në aeroport.

Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA)

Ruga Nene Tereza, Rinas 1504, Albania

Pyetje të shpeshta rreth marrjes me qira të një makine në Shqipëri

Cili është çmimi i marrjes me qira të një makine në Shqipëri?
Mund të merrni me qira një makinë në Shqipëri me një çmim që fillon nga 19 Euro në ditë.
A është e mundur të marrësh me qira një makinë në aeroportin e Shqipërisë?
Po. Në Shqipëri, ju mund të merrni me qira një makinë në Aeroportin e Tiranës.
A mund të marr me qira një makinë në Shqipëri pa depozitë?
Po. Të gjitha kompanitë vendase të makinave me qira në Shqipëri ofrojnë makina me qira pa depozitë.
A është e mundur të marrësh me qira një makinë në Shqipëri me para në dorë?
Po. Kompanitë lokale të qerasë në Shqipëri ofrojnë makina me qira me para në dorë.